Aktiespararna

Passa på! Fråga oss vad du vill om börsen!

Av Redaktionen
22 april 20242 min lästid
Måndag den 29 april klockan 18.00 - 19.00 kör vi ett nytt "Fråga Aktiespararna" för alla medlemmar.
På måndagskvällen den 29 april är det återigen dags för det digitala eventet "Fråga Aktiespararna". Förutom att svara på era börsfrågor kommer vi att gå igenom hur man bygger en långsiktig portfölj, vad vi tror om börsen 2024 - och dessutom har vi bjudit in en gäst med över 30 års erfarenhet från aktiemarknaden. Detta vill du inte missa!

Skriv upp måndag den 29 april klockan 18.00 - 19.00 i kalendern.

Då kör vi nämligen en ny runda av vårt digitala event "Fråga Aktiespararna". Precis som förra gången är det gratis för medlemmar, det enda du behöver göra är att föranmäla din närvaro på den här sidan. (Alla frågeställare är anonyma.)

Detta eventet är perfekt för dig som går runt med tankar och frågor kring aktier eller börsen generellt. Så passar du in på den beskrivningen - tveka inte med att signa upp dig så ska våra experter göra sitt bästa för att svara på just din fråga. Om det är så att du redan nu vet vad du vill fråga, så kan du skicka in den i förtid till oss på mejladressen webbred@aktiespararna.se

Supergäst till "Fråga Aktiespararna"

Vi kan också säga att vi har bjudit in en gäst till denna upplagan av "Fråga Aktiespararna" och det rör sig om ingen mindre än Mikael Näslund; en av våra mest populära föreläsare med över 30 års erfarenhet från aktiemarknaden.

Vi kommer också att gå igenom hur du sätter ihop en långsiktigt aktieportfölj och vad vi tror om börsen 2024.

Tro oss, denna timme vill du inte missa!

Vi syns på måndag,

/Aktiespararna


Signa upp dig på vårt nyhetsbrev för att varje dag få de senaste aktietipsen, affärerna i våra aktieportföljer och nyheterna sammanfattade.

Vill du ha fler råd kring aktier från oss? Här kan du som är medlem läsa alla våra senaste aktieanalyser.

Event

Dela med dig