Aktiespararna

Aktiecafé i Bollnäs sept-dec 2024

AktivitetFysisk
11 september 2024 16:30 till 4 december 20:00Studiefrämjandet Bollnäs, Bollnäs

Kom och diskutera olika frågor/teman på aktiemarknaden totalt 4 kvällar under perioden sept-dec 2024. 

Aktiecafé är ingen kurs i vanlig mening utan bygger på att vi utbyter erfarenheter och lär av varandra. Från lokalavdelningen bidrar vi med den kunskap vi har. Du har viss erfarenhet av aktier och vill diskutera med likasinnade samt vara beredd att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Alla är välkomna men har du inte handlat alls med aktier så anmäl i stället ditt intresse till: aktiespararna.bolln.edsb.shamn@gmail.com . Vi anordnar kontinuerligt nybörjarkurser/träffar.

Program

Huvudtemat denna gång kommer att vara att analysera fram ca 10 aktier till en bra, trygg långsiktig portfölj på fem års sikt. Vi räknar med att gå igenom 1-3 aktier varje gång. Utgångspunkten för analyserna är förutsättningarna för bolaget, inte aktiekursen (teknisk analys). Till vår hjälp kommer vi att använda Aktiespararnas 7 gyllene regler, Börsdata, Hitta kursvinnare, årsredovisningen samt Excel om inte annat bestäms i gruppen. Varje gång följer vi upp hur portföljen går samt djupdyker i en av aktierna för att tillsammans analysera utvecklingen i aktien. 

Utöver detta räknar vi även med att även kunna diskutera ett antal andra frågor/teman som vi bestämmer tillsammans.

Anmälan och praktiska detaljer

Plats: Studiefrämjandets lokaler på Våggatan 9 i Bollnäs

Tider: 11 sept, 9 okt, 6 nov och 4 dec  kl 18:30 – 21:00

Anmälan: Via Studiefrämjandets hemsida senast 5 september: https://www.studieframjandet.se/gavleborgs-lan/gustav-arrangemang/kurser/2024/september/aktiecafe-i-bollnas/

Max 12 deltagare så först till kvarn gäller. Vi vänder oss till både medlemmar och övriga som är aktieintresserade, men medlemmar i Aktiespararna har företräde om det blir fler än 12 anmälningar.

Träffarna är avgiftsfria för medlemmar i Aktiespararna. Du som inte är medlem betalar 150 kr per gång. Om du inte är medlem och väljer att teckna ett basmedlemskap 12 månader för 595 kr så ingår även deltagandet i aktiecaféet avgiftsfritt

Studiefrämjandet bjuder på kaffe/the. Fikabröd/smörgås ordnar lokalavdelningen till självkostnadspris om så önskas.

Varmt välkommen

Aktiespararnas lokalavdelning Bollnäs/Edsbyn/Söderhamn och Studiefrämjandet.

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
11 september 2024 16:30
Sluttid
4 december 2024 20:00
Typ av aktivitet
Aktivitet
Plats
Studiefrämjandet Bollnäs
Adress
Våggatan 9
821 42 Bollnäs