Aktiespararna

Aktieslaget 2024 Final

AktivitetFysisk
13 september 2024 06:30 till 13:00Arninge GK, Täby

Nu är det dags att svinga igen!

Välkommen att spela Singeltävling slaggolf, tre klasser och träffa andra aktieintresserade golfare. För 29:e året i rad blir det en Sverigetävling av Aktieslaget i år på Arninge (Täby, norr om Stockholm) den 13 september. Vi ser fram emot en spännande dag med både golfspel, aktiesnack och prisutdelning.

Anmäl dig via www.mingolf.se eller direkt till golfklubben senast tisdag den 10 september kl. 18.00. Mer tävlingsinformation finns vid anmälan på mingolf.se

Tävlingsbestämmelserna för Sverigetävlingen 2024 Aktieslaget Aktieslaget_T_vlingsregler_2024.doc

Läs mer om Arninge GK här

Samarbetspartner för Aktieslaget 2024 är Cicero Fonder

Lite om Cicero Fonder:

Cicero Fonder, som startade för 24 år sedan och som är en privatägd och oberoende svensk fondförvaltare med i huvudsak nordisk inriktning. Fokus är en analysdriven aktiv och unik faktorförvaltning i ett sammansvetsat team, där korta beslutsvägar möjliggör snabba investeringsbeslut när marknadsutvecklingen så kräver.

Cicero Fonder samarbetar också med Aktiespararna och dess fonder Topp Sverige, Direktavkastning som är indexfonder med låga förvaltningsavgifter och Småbolag Edge som är en aktiv förvaltad fond med resultatbaserad avgift. Bra avkastning till sina fondandelsägare baserat på hållbara investeringsalternativ är målet. Cicero erbjuder dessutom aktivt förvaltade fonder som ett komplement till ett antal indexprodukter.

För närvarande är vi 16 anställda med kontor i Stockholm och Göteborg. Vi förvaltar för närvarande 13 fonder med ett samlat förvaltat kapital om drygt 15 miljarder kronor.

Välkommen!

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
13 september 2024 06:30
Sluttid
13 september 2024 13:00
Typ av aktivitet
Aktivitet
Plats
Arninge GK
Adress
Vågsjögård
18769 Täby