Aktiespararna

Aktieträff med Bufab, Epiroc och BTS

AktivitetFysisk
19 november 2024 17:30 till 20:00Ekonomikum, hörsal 2, Uppsala

Bufab, är ett handelsföretag som erbjuder sina kunder en helhetslösning som Supply Chain Partner för inköp, kvalitetssäkring, hållbarhet och logistik av C-Parts. Bufab startades 1977 i Småland och är en internationell koncern som idag består av mer än 50 bolag. Koncernen har 1 800 anställda i cirka 28 länder och årsomsättningen uppgick 2023 till 8,7 miljarder SEK. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2014. 

För mer information se www.bufabgroup.com .

Epiroc är en vital del av ett hållbart samhälle och en global produktivitetspartner för gruv- och infrastrukturkunder. 

Med banbrytande teknologi utvecklar och tillhandahåller vi innovativ och säker utrustning som borriggar, bergbrytnings- och anläggningsutrustning och verktyg för ovanjords- och underjordsapplikationer. Vi erbjuder också förstklassig service och annan eftermarknadssupport samt lösningar för automation, digitalisering och elektrifiering. Epiroc har sitt säte i Stockholm.

För mer information se   Epiroc Group | Epiroc

BTS hjälper företag genom förändringsfaser och stöttar ledare på alla nivåer för att kunna fatta bättre beslut, gå från beslut till handling och leverera önskade resultat. Våra tjänster fyller en rad behov: bla strategigenomförande, ledarskapsutveckling, identifiering av morgondagens ledare, affärsmannaskap, utveckling av säljorganisationer samt coaching.

BTS grundades i Stockholm 1986 och har cirka 1 100 medarbetare vid 38 kontor i sex världsdelar.

Till skillnad mot andra i branschen fokuserar vi på människan och medarbetaren – It’s strategy made personal.

BTS är stolt partner till över 1 200 företag och organisationer över hela världen. Bland våra största kunder finns tex Salesforce, SAP, Abbott, Tetra Pak, EY, Tencent, Vale, and BHP.

För mer information se  Company - BTS


Dela med dig

Eventinfo

Starttid
19 november 2024 17:30
Sluttid
19 november 2024 20:00
Lokalavdelning
Typ av aktivitet
Aktivitet
Plats
Ekonomikum, hörsal 2
Adress
Kyrkogårdsgatan 10
75313 Uppsala