Aktiespararna

Aktieträff med Camurus AB och Getinge AB

AktivitetFysisk
13 november 2024 17:30 till 20:00Högåsens samlingslokal, Alvesta

Välkommen på aktieträff med Camurus AB och Getinge AB!

Camurus AB representeras av Fredrik Joabsson,som är ansvarig för affärsutveckling och investerarrelationer på Camurus i Lund.

Camurus är ett svenskt forskningsbaserat läkemedelsföretag med fokus på utveckling och marknadsföring av differentierade och innovativa läkemedel för behandling av svåra och kroniska sjukdomar. Produkterna baseras på den unika formuleringsteknologin FluidCrystal® samt en omfattande expertis inom alla faser av läkemedelsutveckling. Den kliniska forskningsportföljen innehåller produkter för behandling av beroende, smärta, cancer och endokrina sjukdomar. Utvecklingen sker i egen regi och i partnerskap med internationella läkemedelsbolag. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq Stockholm under kortnamnet ”CAMX”.

Getinge AB representeras Head of Investor Relations, David Kördel.

Med en fast övertygelse om att alla människor och samhällen ska ha tillgång till bästa möjliga vård förser Getinge sjukhus och Life Science-institutioner med produkter och lösningar som har utvecklats för att förbättra kliniska resultat och optimera arbetsflöden. Erbjudandet omfattar produkter och lösningar för intensivvård, kardiovaskulära procedurer, operationssalar, sterilgodshantering samt Life Science-sektorn. Getinge har cirka 12 000 medarbetare världen över och produkterna säljs i mer än 135 länder. Bolaget har varit börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 1993.

Det kommer att ges möjlighet till frågor och diskussioner om företagen.

Vi tar en paus med fika i halvtid.

Anmälan före den 9 november.

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
13 november 2024 17:30
Sluttid
13 november 2024 20:00
Lokalavdelning
Typ av aktivitet
Aktivitet
Plats
Högåsens samlingslokal