Aktiespararna

Aktieträff med FLAT CAPITAL och BROCK MILTON

AktivitetFysisk
6 november 2024 17:30 till 20:00Bibloteket i Skara, SKARA

Välkomna till företags träff hos Aktiespararna i Skara.

Så här skriver Brock Milton om sig själva :

Brock Milton är en oberoende fondförvaltningsfirma som investerar globalt i vad de benämner som Världens finaste bolag såsom Ferrari, Hermes, Microsoft och NVIDIA. Med start 2014 så har fondens mål varit att generera 15 procents avkastning per år (över tid), ett mål som teamet har lyckats med. Andreas Brock är grundare och förvaltare och har bott i Beijing, Singapore, London och Zurich men identifierar sig som en glad skåning. Han har en MBA från London Business School och är CFA charterholder.

Hemsida:http://https://www.bmcapital.se/

Så här skriver Flat Capital om sig själva :

Flat Capital är ett investeringsbolag på börsen (First North) och som tycker att vi utmärker oss på tre sätt: Vi har ett globalt nätverk som möjliggör unika investeringar noteradebolag, Vi fokuserar på genuint långsiktiga investeringar och sist men inte minst så månar vi om att alltid hålla kostnaderna så låga som möjligt. Några av våra portföljinnehav är till exempel OpenAI, Figma, Klarna och SpaceX. Flat grundades 2013 av entreprenörerna Nina och Sebastian Siemiatkowski (Milkywire/Klarna) och leds av ett litet team om två personer (Hanna och Antonio) tillsammans med en namnkunnig styrelse. Vårt huvudsakliga syfte är att förenkla och förbättra vägen till ett framgångsrikt bolagsbyggande samt att ge fler människor åtkomst till onoterade ledande bolag och maximerad avkastning.

Hemsida:http://https://www.flatcapital.com/sv/

Det kommer finnas tid för frågor och diskussioner under träffen.

Aktie kvällen avslutas med att vi tittar på aktieprogrammet Hitta kursvinnare för att eventuellt finna några köpvärda aktier.

Önskas mer information om företags träffen kontakta : Christer Grönberg, Tel 0707734501 eller Jan Andersson Tel 0723003841.

Anmälan : Senast 5 November.

Vid förhinder var vänlig kontakta oss.

Fika ingår. Välkomna.

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
6 november 2024 17:30
Sluttid
6 november 2024 20:00
Lokalavdelning
Typ av aktivitet
Aktivitet
Plats
Bibloteket i Skara
Adress
Bibloteksgatan / Prubbatorget 1
532 31 SKARA