Aktiespararna

Aktieträff med VBG Group och Pensionsbolaget Söderberg & Partners med nätmäklaren Aktieinvest sparplattform Levler

AktivitetFysisk
23 oktober 2024 16:30 till 19:00Folkets Hus Kulturhuset, Trollhättan

VBG Group är en internationell industrikoncern med över 2 000 medarbetare i 15 länder. Moderbolaget VBG Group AB är en långsiktig ägare som med gedigen industriell kompetens, stark företagskultur och finansiell uthållighet bidrar med aktiv styrning av koncernens tre helägda divisioner; Truck & Trailer Equipment, Mobile Thermal Solutions och Ringfeder Power Transmission.

Vi är en aktiv långsiktig partner som skapar värde för kunder, ägare och anställda. Vi förvärvar, äger och utvecklar ledande industrivarumärken, samt erbjuder hållbara pålitliga industrilösningar globalt som bidrar till ett säkrare samhälle.


VBG Group ABs B-aktie är sedan 1987 noterad på Nasdaq Stockholm och finns idag på Mid Cap-listan.” Länk till hemsidan https://www.vbggroup.com .

Presentation av Koncernchef Anders Erkén och CFO Fredrik Jignéussom


Söderberg & Partners är en av Nordens ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Inom affärsområdet Wealth Management finns såväl institutionella kunder som företag, stiftelser och privatpersoner. Man har två år i rad utsetts till Sveriges främsta Private Banking-aktör i Kantar Sifo Prosperas årliga rapport.”

Levler är en svensk sparplattform som erbjuder ett användarvänligt gränssnitt och ett kostnadseffektivt sätt att investera i aktier och fonder, vilket gör finansiella marknaden lättillgänglig för alla användare.
Målet är att minska barriärerna för att spara och att erbjuda en plattform som är billigare, roligare och enklare att använda. 
Plattformen drivs av den väletablerade finansiella rådgivaren Söderberg & Partners, vilket ger både finansiell styrka och långsiktig stabilitet.
Under 2023 förvärvade Söderberg & Partners (Levlers huvudägare) Aktieinvest och genom förvärvet kommer man som enda aktör i Sverige att kunna erbjuda fraktionshandel och månadssparande i aktier.


Presentation av Håkan Kainert Teamledare och Lisa Tingwall, CMO Aktieinvest

Länkar:

Söderberg & Partners https://www.soderbergpartners.se/formogenhetsradgivning/

Levler hemsida: Enkelt sparande för alla | Levler

Aktieinvest hemsida: Framtidskapital på dina villkor - Aktieinvest

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
23 oktober 2024 16:30
Sluttid
23 oktober 2024 19:00
Typ av aktivitet
Aktivitet
Plats
Folkets Hus Kulturhuset
Adress
Kungsgatan 25
461 30 Trollhättan