Aktiespararna

Aktieträff med Wallenstam och Clas Ohlson

AktivitetFysisk
17 september 2024 16:30 till 19:00Campus

Wallenstam – en långsiktig investering

Ända sedan fastighetsbolaget Wallenstam gick stärkt ur 1990-talets fastighetskris har det långsiktiga perspektivet präglat verksamheten och än idag arbetar bolaget efter de långsiktiga strategier som formades då.

Wallenstam är idag ett fastighetsbolag som förvaltar, bygger och utvecklar fastigheter för ett hållbart boende och företagande i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Fastighetsbeståndet, med en total uthyrningsbar yta om cirka 1,4 miljoner kvm, värderas till cirka 64 Mdr och kundbasen utgörs av cirka 12 200 hushåll och 1 000 företag. Wallenstam är självförsörjande på förnybar elenergi med egna vindkraftverk i drift.

Företaget presenteras av Sara Abrahamsson Carlson, IR-koordinator 

 

Wallenstams huvudkontor på Avenyn i Göteborg.

Clas Ohlson AB är en hemmafixarkedja som erbjuder produkter, rådgivning och tjänster för hemmet inom kategorierna hem, el, fritid, bygg och multimedia. Verksamheten bedrivs via flertalet fysiska butiker, samt via e-handel, där kunderna huvudsakligen består av privatpersoner. Störst närvaro återfinns inom den nordiska marknaden, med huvudkontoret i Insjön. Kommunikations- och IR-chef Niklas Carlsson presenterar företaget digitalt.

Hemsida: https://www.clasohlson.com/se/

VD: Kristofer Tonström, Ordförande: Kenneth Bengtsson

I samarbete med

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
17 september 2024 16:30
Sluttid
17 september 2024 19:00
Lokalavdelning
Typ av aktivitet
Aktivitet
Plats
Campus
Adress
Otto Torells gata 20
43244