Aktiespararna

ANALYSKVÄLL med Ola Jansson och Jesper Rundbäck

AktivitetFysisk
23 oktober 2024 16:30 till 19:00Stadsbiblioteket Jönköping, Jönköping

Vi upprepar förra årets mycket uppskattade aktivitet - analyskvällen - och hälsar välkommen till en intressant och lärorik aktieträff med Jesper Rundbäck från Länsförsäkringar och Ola Jansson från Aktiespararna som analyserar marknaden och enskilda börsbolag.

Jesper Rundbäck är Senior Finansanalytiker hos Länsförsäkringar Jönköping.

Jesper är en återkommande och mycket uppskattad deltagare i Aktiespararnas aktieträffar och är även känd för allmänheten i vår region genom att vara en flitigt anlitad aktieexpert i lokalradion. Ikväll ger Jesper oss sin syn på marknaden. Hur ser det ut och vart är vi på väg? Jesper delar också med sig av sina aktietips. Kanske plockar Ola upp några av tipsen och gör sin analys. 

Aktiespararnas Ola Jansson analyserar några aktuella börsbolag med hjälpa av analysverktyget ”Hitta kursvinnare”. Genom att kombinera fundamental och teknisk analys visar Ola hur man kan vaska fram intressanta kvalitetsbolag och tajma affärerna för att optimera resultatet. 

Har du något bolag du skulle vilja få analyserat? Då har du chansen, Ola plockar nämligen upp önskemål från publiken på bolag som Ola direkt på plats genomför sin analys på - spännande och lärorikt!

I pausen serveras det kaffe/te och fralla.

Som medlem deltar du kostnadsfritt - välkommen!

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
23 oktober 2024 16:30
Sluttid
23 oktober 2024 19:00
Lokalavdelning
Typ av aktivitet
Aktivitet
Plats
Stadsbiblioteket Jönköping
Adress
Dag Hammarskjölds plats 1
55322 Jönköping