Aktiespararna
Event avslutat
Det här eventet har redan ägt rum och går inte längre att anmäla sig till.

Inbjudan till årsmöte 19 december på Hotell Anglais, Stureplan med Anders Haglund. "Vart är börsen på väg?"

AktivitetFysisk
19 december 2023 15:50 till 19:00Scandic Anglais, Stureplan, Stockholm

Vi rundar av året med aktieanalyser, bolagspresentation & årsmöte på Hotell Anglais, Stureplan.

Årsmöte i Stockholm-Vasa, lokalavdelningen i Sveriges Aktiesparares Riksförbund den 19 december 2023.

Välkommen till Hotell Anglais, Stureplan som vi inleder med årsmöte kl 17:00 och 17:30 med investeringsseminarium och börsanalyser.

Anders Haglund, "vår" ständige analytiker och börsproffs tar tempen på världsekonomin med extra fokus på USA & Sverige, vart är börsen på väg?

Vi bjuder på något att äta och dricka.

Agenda

  1. Årsstämma
  2. Bolagspresentationer
  3. Paus med förtäring
  4. Aktie- och marknadsanalys Anders Haglund, tradingcoach och aktieanalytiker 
  5. Stämmans avslutande 

Mötets öppnande 1. Val av mötespresidium 2. Fastställande av dagordning 3. Frågor om årsmötets stadgeenliga utlysande 4. Stockholm-Vasa verksamhetsberättelse 5. Val av ordföranden i ledningsgruppen 6. Val av övriga ledamöter i ledningsgruppen 7. Val av kongressombud jämte två suppleanter 8. Information om planerad verksamhet 9. Övriga frågor 10. Mötets avslutande

Anders Haglund, börsanalytiker & tradingcoach

Anders kommer göra en internationell överblick med lite extra fokus på USA och Sverige. Anders tar också med några aktier som han tycker är lite extra intressant just nu.

Anders Haglund, teknisk analytiker och förvaltare med mer än 25 års erfarenhet av teknisk analys. Med bakgrund inom Kapitalförvaltning, värdepappersrådgivning och analys. 

Bolagspresentationer (bolagen är noterade på de mindre listorna, vilket kan innebära större risk)

Följande bolag kommer presenteras: Prostatype Genomics, Gabather, Tendo & Polymer Factory.

Gabather

Gabather är ett läkemedelsföretag i klinisk fas med målet att förändra behandlingen av neuropsykiatriska sjukdomar. Företaget grundades som ett svar på det betydande behovet och bristen på terapier inom neuropsykiatriska sjukdomar. Vår forskning och utveckling fokuserar på att utveckla nya innovativa läkemedelskandidater riktade mot GABAA-receptorn för behandling av störningar och obalanser i det centrala nervsystemet (CNS). GABAA-receptorer är det huvudsakliga hämmande signalsystemet i hjärnan. Dysfunktion eller obalans i detta system är känt för att vara kärnan i många neurologiska och neuropsykiatriska sjukdomar. Vårt mål är att utveckla nya banbrytande läkemedel för behandling av ett brett spektrum av neuropsykiatriska sjukdomar.

Presenteras av Michael-Robin Witt, VD 

Polymer Factory

Polymer Factory Sweden är specialiserade inom nanoteknologi. Bolaget utvecklar polymera material som används i diverse medicinska behandlingar. Lösningarna används huvudsakligen som komplement i olika behandlingar för cancer och neurologiska sjukdomar. Utöver huvudverksamheten erbjuder bolag kalibreringsteknik som används i olika analyser- och livsmedelstestning.

Presenteras av Elin Mignérus, VD

Tendo

Tendo är ett medicintekniskt bolag som utvecklar medicintekniska robotiserade hjälpmedel för ryggmärgsskada. Bolagets produkter inkluderar huvudsakligen Tendo OneGrip, en handske med ett s.k. integrerat exoskelett som assisterar personer med begränsad handfunktion till följd av en ryggmärgsskada. Störst verksamhet återfinns inom Norden och bolaget har sitt huvudkontor i Lund.

Presenteras av Sofie Woge, VD

Prostatype Genomics

Prostatype Genomics har inlett kommersialisering av sitt prognostiska gentest Prostatype för konstaterad prostatacancer. Framöver kommer bolaget sikta in sig på en lansering i USA, samt försäljning på utvalda marknader i Europa och Asien. VD Fredrik Persson kommer berätta mer om planerna framåt, samt hur han ser på riskprofilen i bolaget.  

Presenteras av Fredrik Persson, VD

Varmt välkommen!

Styrelsen Stockholm Vasa

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
19 december 2023 15:50
Sluttid
19 december 2023 19:00
Lokalavdelning
Typ av aktivitet
Aktivitet
Plats
Scandic Anglais, Stureplan
Adress
Humlegårdsgatan 23
114 46 Stockholm