Aktiespararna

Stora aktie och fondkvällen på Chalmers

AktivitetFysisk
9 september 2024 14:30 till 19:00Chalmers, RunAn, Huvudingången, Göteborg

Varmt välkommen till vår Stora aktie-och fondkväll!

Aktiespararna Göteborg City, Göteborg Hisingen och Mölndal bjuder in dig till vår Stora Aktie- och fondkväll. 

Klockan 16.30 startar vi med ett glas bubbel, minglar runt bland fondbolagens montrar. Odin fonder, Enter fonder, Länsförsäkringar Fonder, Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän och Aktiespararna kommer att vara på plats. 

Programmet startar klockan 17.00.  Vid 19-tiden tar vi en paus, äter en matig wrap och minglar. Kvällen avslutas cirka 21.00. 

Under kvällen kommer du att också träffa representanter för Saab Group AB, New Wave Group och  VGB Group AB. Gunnar Ek och Malin Selin kommer att moderera kvällen. Vi ser framemot en spännande och innehållsrik kväll!

Boka ditt deltagande genom att klicka här

Har du frågor är du välkommen att ringa Mikael Briland 0704 833006.

Enter Fonder fokuserar på aktiv förvaltning av svenska aktie- och ränteportföljer.

Från Enter fonder kommer Oscar Karlsson som förvaltar Enter Micro Cap.

”Revansch för småbolagen. Efter ett par oroliga år med hög inflation och stigande räntor ser nu läget för börsens minsta bolag minst sagt intressant ut. Vi går igenom hur man hittar svenska, kvalitativa Micro Cap-bolag som är världsledande inom sin nisch och varför vi tror att de kommer bidra till den bästa värdeutvecklingen över tid.”

Länsförsäkringar Fondförvaltning är ett dotterbolag till Länsförsäkringar Bank som ägs av 23 länsförsäkringsbolag. Martin Persson, som förvaltar LF Sverige Vision, kommer att representera fondbolaget.  

Martin Persson, som tillsammans med Erik Kjellgren förvaltar LF Sverige Vision, delar med sig av sin syn på den svenska aktiemarknaden och vad som kan vara värt att hålla ett extra öga på framåt. Martin kommer också att berätta om hur fondens strategi ser ut och vilken typ av bolag han bedömer har bäst förutsättningar framåt.

Länsförsäkringar AB:s chefekonom Alexandra Stråberg ger oss en uppdatering av det ekonomiska läget på nationell och global nivå.    

ODIN Fonder är en nordisk fondförvaltare grundad 1990 med huvudkontor i Oslo, Norge. Deras investeringsmodell fokuserar på beprövade kvalitetsbolag med hållbara affärsmodeller och ett långsiktigt värdeskapande, vilket tenderar att ge en bättre långsiktig avkastning. ODIN Fonder är en aktiv, ansvarsfull och långsiktig fondförvaltare som förvaltar 120 miljarder inom nordiska och globala aktier samt räntor.

Från VBG Group kommer VD och koncernchef Anders Erkén, CFO Fredrik Jignéus och Group CEO Office Manager Annelie Carlsson. Koncernen är en internationell industrikoncern med över 2 000 medarbetare i 15 länder. Moderbolaget VBG Group AB är en långsiktig ägare som med gedigen industriell kompetens, stark företagskultur och finansiell uthållighet bidrar med aktiv styrning av koncernens tre helägda divisioner; Truck & Trailer Equipment, Mobile Thermal Solutions och Ringfeder Power Transmission. VBG är en långsiktig partner som skapar värde för kunder, ägare och anställda. Koncernen förvärvar, äger och utvecklar ledande industrivarumärken samt erbjuder hållbara pålitliga industrilösningar globalt som bidrar till ett säkrare samhälle. 

CFO Fredrik Jignéus

Koncernchef och VD Anders Erkén

https://www.vbggroup.com/  

Saab Group AB, presenteras av Head of Investor Relations Merton Kaplan och Investor Relations Manager Johanna Hallstedt.  

Saab är verksamt inom försvarsindustrin. Bolaget är en leverantör av produkter, tjänster och tillhörande tekniska lösningar inom militärt försvar och civil säkerhet. Produktportföljen består av flygplan, fartyg och ubåtar samt vapen och tillhörande teknologiska försvarssystem.

Investor Relations Manager Johanna Hallstedt.  

Head of Investor Relations Merton Kaplan 

New Wave Group representeras av Crafts VD, Stefan Persson.

New Wave är verksamma inom detaljhandel. Bolaget erbjuder diverse produkter inom sport och inredning. Bolaget fokuseras på etablering, förvärv och vidare utveckling av ett flertal varumärken inom nämnda sektorer.

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
9 september 2024 14:30
Sluttid
9 september 2024 19:00
Lokalavdelning
Typ av aktivitet
Aktivitet
Plats
Chalmers, RunAn, Huvudingången