Aktiespararna

Tradingresa till Gran Canaria

UtbildningResa
3 december 2024 09:30 till 10 december 22:20Gran Canaria

För att lysa upp i det kompakta decembermörkret ordnar Aktiespararna en utbildningsresa i början av månaden till det populära spahotellet Gloria Palace i San Agustín på Gran Canaria. Resan är en vecka lång och på programmet står en mycket intressant kurs om hur du tjänar pengar på swingtrading. Lärare är tradingproffsen Johan Hellström och Peter Nilsson. Solsäkra vintern och följ med på en lärorik resa!

Klicka här för att anmäla dig!

Resan innehåller fyra dagar med kursverksamhet (uppehåll för sol och bad kring lunch) och två lediga dagar för egna aktiviteter i det varma klimatet. Målet med utbildningen är att göra just dig till en bättre trader oavsett vilken kunskapsnivå du har idag.

I fokus för utbildningen står 25 swingtrading-strategier, varav tio är helt nya och aldrig tidigare presenterade, tio presenterades för första och enda gången tidigt 2024. De fem sista är klassiker som fungerat väl över tid. Peter och Johan visar också hur man kodar alla strategierna i Hitta kursvinnare. Varje dag kommer Johan och Peter gå igenom börsen och hitta aktuella affärer – främst med de nya strategierna.

Historiskt har Johan och Peter fokuserat mycket på statistik och hypotestestning. Denna kurs är mer ”hands-on” och analysprogrammet Hitta kursvinnare används för att tillämpa strategierna.

Kursen passar dig som både är erfaren och dig som nyss har kommit igång med din trading. I kursen ingår också tillgång till Johan och Peters youtubekanal som innehåller mängder med föreläsningar och tradingutbildning.  För att tillgodogöra dig det mesta av kursen bör du ha analysprogrammet Hitta kursvinnare. Det ingår inte i resans pris. Boendet, liksom kursen, är förlagt till det fina och fyrstjärniga hotellet Gloria Palace på Gran Canarias sydkust.

Resan
Direktflyg från Arlanda, Landvetter och Kastrup. Planen lämnar Sverige/Danmark på förmiddagen eller eftermiddagen och återkommer på eftermiddagen eller sen kväll en vecka senare.

Hotellet
Hotel Gloria Palace erbjuder en underbar semestermiljö. Här kombineras ett bra boende med ett ytterst inbjudande poolområde i en söderhavsinspirerad hotellpark. Hotellet har uppvärmd bassäng, gott om solsängar och parasoller, trivsam poolbar och snackbar. I hotellets sport- och hälsoanläggning finns tennisbana, squashbana, gym, bastu och möjlighet till massage. I barsalongen är det hög stämning varje kväll med dans, underhållning och uppträdanden. Vägg i vägg med hotellet ligger Europas största thalassoterapicentrum med sin jättelika "Get in Shape"-bassäng, välutrustade gym och utmärkta möjligheter till olika typer av hälsokurer och skönhetsbehandlingar.

Datum avresa: 3 december 2024

Avresa från: Arlanda, Landvetter och Kastrup

Datum hemresa: 10 december 2024

Resan omfattar: 
Förutom flyg, bagage och transfers ingår boende i delat dubbelrum, halvpension (frukost och middag) och aktieutbildning.

Boendeinformation:
Dubbelrum med balkong eller terrass, minibar, safety box, Satelit-tv, gratis Wi-fi samt badrum med dusch..

Pris: Priset för resan är 20.900 kr per person och avser boende i delat dubbelrum. Dubbelrum för eget bruk för en person (dvs det som brukar kallas enkelrum) kostar 2.950 kr extra. All inclusive kostar 2.690 kr extra.

Researrangör: Rolfs Flyg & Buss

Anmäl dig via länken nedan. Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller.


Klicka här för att anmäla dig!

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
3 december 2024 09:30
Sluttid
10 december 2024 22:20
Arrangör
Centralt
Typ av aktivitet
Utbildning
Plats
Gran Canaria
Gå till anmälan