Aktiespararna

Träff med Trelleborg och Camurus

AktivitetFysisk
18 september 2024 15:30 till 18:30IOGT-NTO, Lund

Vi inleder med en utbildningsbit.

Vi välkomnar sedan Trelleborg, som är ett världsledande företag inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Under 2023 omsatte Trelleborgkoncernen cirka 34 miljarder kronor och hade verksamhet i ett 40-tal länder. Koncernen består av tre affärsområden: Trelleborg Industrial Solutions, Trelleborg Sealing Solutions och Trelleborg Medical Solutions. Trelleborgaktien har sedan 1964 varit noterad på börsen, och listas på Nasdaq Stockholm, Large Cap. www.trelleborg.com Trelleborg presenteras av Head of Treasury Jens Billberg.

Därefter kommer Camurus, som är ett svenskt forskningsbaserat läkemedelsföretag med fokus på utveckling och marknadsföring av differentierade och innovativa läkemedel för behandling av svåra och kroniska sjukdomar. Produkterna baseras på den unika formuleringsteknologin FluidCrystal® samt en omfattande expertis inom alla faser av läkemedelsutveckling. Den kliniska forskningsportföljen innehåller produkter för behandling av beroende, smärta, cancer och endokrina sjukdomar. Utvecklingen sker i egen regi och i partnerskap med internationella läkemedelsbolag. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq Stockholm under kortnamnet ”CAMX”.” Camurus presenteras av Chief Business Development Officer, IR contact Fredrik Joabsson. 

Mellan programpunkterna blir det en paus med lätt förtäring.

Välkomna. Tag gärna med vänner och bekanta, som är intresserade av att spara i aktier och fonder.

Obs! Visa medlemskort i entrén annars full avgift.

Deltagaravgift: Medlemmar 30 kr.

Anmälan senast den 15 september på hemsidan. Vänligen ange full information vid anmälan. Vid eventuell frånvaro eller avanmälan efter anmälningstidens utgång måste betalning göras på plusgiro 574305-9 och då blir avgiften 30 SEK. Skriv namn+Lund 115 på meddelandet vid efterbetalning. Notera att den medlem, som anmält sig i förväg i tid, erhåller en rabatt på inträdet på 30 SEK d.v.s. betalar inget.

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
18 september 2024 15:30
Sluttid
18 september 2024 18:30
Lokalavdelning
Typ av aktivitet
Aktivitet
Plats
IOGT-NTO
Adress
Bantorget 5
Lund