Aktiespararna

Utbildningsresa till Spanien

UtbildningResa
8 oktober 2024 09:30 till 15 oktober 13:00Lloret de Mar


Det har blivit dags att hälsa välkommen till årets upplaga av höstresa till Medelhavet. Den äger rum den 8-15 oktober och går till Lloret de Mar, som ligger en timmes bussresa nordost om Barcelona. På programmet står en intressant kurs om hur du lyckas på börsen framöver, sol, värme och trevligt umgänge med andra aktieintresserade. Det kommer också finnas möjlighet att följa med på utflykter till Barcelona och närliggande sevärdheter. Solsäkra hösten och följ med på en givande resa.

Klicka här för att anmäla dig!

Resan innehåller fyra dagar med kursverksamhet (uppehåll mellan 13-16) och två lediga dagar för egna aktiviteter, då du exempelvis kan följa med på en utflykt till Barcelona. Målet med utbildningen är att göra just dig till en bättre aktiesparare och förhoppningen är att du ska göra bättre aktieaffärer efter att ha varit med under kursveckan.

Kursen hålls av Robert Andersson och Mikael Näslund, som är två av Aktiespararnas bästa och kunnigaste utbildare. Det som de inte vet om börsen och investeringar är knappast värt att veta. Kursen kommer att lära dig hur du går till väga för att analysera aktier på djupet och ge dig en god förståelse för hur analysen behöver anpassas efter bland annat tillväxtbolag, tillgångstunga bolag, banker, investmentbolag och Life Science-bolag. Robert och Mikael kommer också snabbanalysera de 50 mest intressanta aktierna på Large cap-listan och komma fram till om de är köpvärda eller inte. De kommer även med varsitt förslag på en aktieportfölj.

Kursen passar de flesta, men du har störst utbyte av den om du har hållit på med aktier ett tag och inte är helt ny inom området. Boendet, liksom kursen, är förlagt till fina och fyrstjärniga Hotel L’Azure.

Resan
Direktflyg med SAS eller Norwegian från Arlanda, Landvetter och Kastrup. Planen från Arlanda och Landvetter lyfter vid lunchtid och är tillbaka en vecka senare på förmiddagen. Planet från Kastrup lyfter på eftermiddagen och landar på hemfärden vid 23-tiden.

Hotellet
Hotel L’Azure är ett fint och modernt hotell med ett lugnt läge trots att det ligger centralt och har gångavstånd till havet. Hotellets lobby välkomnar dig med sin ljusa och luftiga design, där naturligt ljus flödar genom stora fönster. Rummen med balkonger är smakfullt inredda med moderna och bekväma möbler i mjuka inbjudande färger. För de som söker avkoppling erbjuder hotellet ett fantastiskt spa med ett brett utbud av behandlingar, uppvärmd inomhuspool såväl som flera utomhuspooler. På hotellets takterrass passar det bra att efter middagen avsluta dagen med en drink.

Datum avresa: 8 oktober 2024

Avresa från: Arlanda, Landvetter och Kastrup

Datum hemresa: 15 oktober 2024

Resan omfattar: 
Förutom flyg, bagage och transfers ingår boende i delat dubbelrum, halvpension (frukost och middag med vatten och husets vin) och aktieutbildning.

Boendeinformation:
21 kvadratmeter stort dubbelrum med balkong, minibar, safety box, tv, gratis Wi-fi samt badrum med hårtork.

Pris: Priset för resan är 14.900 kr per person och avser boende i delat dubbelrum. Dubbelrum för eget bruk för en person (dvs det som brukar kallas enkelrum) kostar 2.950 kr extra. 

Researrangör: Rolfs Flyg & Buss

Anmäl dig via länken nedan. Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller. Samtidigt krävs ett visst antal anmälda för att resan ska bli av.

Klicka här för att anmäla dig!

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
8 oktober 2024 09:30
Sluttid
15 oktober 2024 13:00
Arrangör
Centralt
Typ av aktivitet
Utbildning
Plats
Lloret de Mar
Gå till anmälan