Aktiespararna

Börsens största profiler ger sina bästa tips!

Av Redaktionen
6 mars 20232 min lästid
Från vänster: Svolders avgående vd Ulf Hedlundh, Nordeas chefekonom Annika Winsth, Creades ordförande Sven Hagströmer och Industrivärdens vd Helena Stjernholm.
Kom till Aktiespararnas event "Stora Aktiedagarna" - detta vill du inte missa! • Aktietips • Föreläsningar • VD-utfrågningar

Den 13-15 mars arrangerar Aktiespararna Stora Aktiedagarna i Stockholm. Den här gången kan besökarna se fram emot att få möta en rad av börsens mest spännande profiler.

Här kan du anmäla dig och läsa mer om eventet och vilka som kommer vara på plats.

Inte minst har investmentbolagen är en bra uppställning. Det ger förutsättningar för en intressant diskussion om börsen och framtiden då dessa bolag har ett brett perspektiv med bolag som verkar i olika branscher och som påverkas av olika omvärldsfaktorer.

Från börsens nästa största investmentbolag och ett av svenskt näringsliv största maktcentra kommer Industrivärdens vd Helena Stjernholm. Creades huvudägare Sven Hagströmer har i 50 år verkat i olika positioner inom börs- och finansvärlden. Som huvudägare och ordförande i Creades kan han bredda diskussionen om utvecklingen för de lite mindre bolagen och hur det ser ut på den onoterade sidan.

En av Sveriges skickligaste investerare

Den tredje i investmentbolagtrion är Ulf Hedlundh, av många ansedd som Sveriges skickligaste investerare. Sedan han grundade Svolder i början av 90-talet har aktien avkastat nästan 7 000%, Hedlundh, som nu är avgående vd, kommer leverera många spännande insikter om vart börsen kan ta vägen och hur man som placerare ska bete sig.

”Överlag för våra event ska vi satsa på att få med en större andel lönsamma bolag än tidigare. Vi kommer också att leverera fler inslag gällande utbildning, analys och paneldebatter”, säger Ola Jansson, operativ chef och chef för Aktiespararna Utbildning.

På Stora Aktiedagarna medverkar också bland andra Nordeas chefekonom Annika Winsth och Erik Sprinchorn från Tin Fonder.

Event

Dela med dig